Professioneel bedrijfsadvies

Het is altijd maatwerk

Bescherm uw bedrijfsgegevens

Boek een consult

Informatiebeveiliging en privacybescherming is altijd een kwestie van maatwerk.

Eerst ga ik met u in gesprek: Wat is de kernactiviteit van uw bedrijf of organisatie? Hoe gaat u daarbij te werk? Welke informatie heeft u daarbij nodig? Wie mogen en moeten er toegang hebben tot de persoonlijke informatie van derden? Wat zou er gebeuren als die informatie onverhoopt verloren gaat? Ook kan ik u vertellen aan welke wettelijke verplichtingen u moet voldoen. Ik kijk daarbij naar de medewerkers, de apparatuur, de omgeving, het gebouw en de diensten van externe partijen. Het is aan mij om uit te zoeken welke taken iedereen heeft, hoe medewerkers met informatie omgaan en waar die informatie zich bevindt. Dat vertaal ik in een risicoanalyse en die werk ik uit in mogelijke concrete acties en maatregelen.

INFOSECURA WERKT SAMEN MET

REFERENTIES

Neem contact op

4 + 5 =

Wilhelmina Druckerstraat 42
5803 AS Venray
+31 6 41 84 48 96
ton.aben@infosecura.com