INFOSECURA

Mijn ervaring

FG-FUNCTIONARIS

Als FG-functionaris zorg ik ervoor dat de wetgeving en uw werkprocessen op elkaar aansluiten.

Information security

Met mijn juridische, technische, organisatorische én mensenkennis kan ik u hierbij van dienst zijn.

PRIVACY

Elk bedrijf of organisatie die persoonsgegevens wil gaan verwerken, moet dit op een juiste wijze doen.

Information security

Met information security kwam ik voor het eerst in aanraking toen ik voor het ministerie van Defensie aan de slag ging als informatiebeveiligingsconsultant. Het was de plek bij uitstek om bezig te zijn met information security en privacy: Defensie is een complexe organisatie die met zeer gevoelige informatie omgaat en waar de lat hoog ligt als het gaat om beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie.

Consultant

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Ton Aben

Inmiddels heb ik twintig jaar ervaring met information security en tien jaar ervaring rondom privacyrecht. Ik help organisaties met vraagstukken over information security en/of privacrecht.

Ik was onder andere “Corporate Information Security Officer en Privacy Officer bij een groot ziekenhuis. Ik heb gewerkt voor de Europese Unie, grote (internationale) organisaties, overheid, gemeenten en de gezondheidszorg. Ik ben een vaste gastdocent information security en privacy bij enkele post master opleidingen aan de TU Eindhoven. Tijdens mijn werk bij het ziekenhuis had ik ook zitting in landelijke privacy commissies. Ik heb ervaring met implementaties van de AVG, ISO 27001, NEN 7510, awareness trainingen, verander management en business alignment.

In alle gevallen focus ik op de drie aspecten: mens, techniek en organisatie. Zo beschikt u direct over de benodigde specialistische kennis en ervaring, en ontvangt u advies en ondersteuning op maat voor uw bedrijf of organisatie. 

INFOSECURA WERKT SAMEN MET

REFERENTIES

Neem contact op

6 + 7 =

Wilhelmina Druckerstraat 42
5803 AS Venray
+31 6 41 84 48 96
ton.aben@infosecura.com