PROFESSIONEEL BEDRIJFSADVIES

Het is altijd mensenwerk

Bescherm uw bedrijfsgegevens

Boek een consult

De driehoek mens, techniek, organisatie

Ik werk altijd in de driehoek mens-techniek-organisatie. Voor de organisatie maak ik de risico’s inzichtelijk. Er zijn vaak technische maatregelen nodig (een antivirusprogramma installeren, back-ups automatiseren). Maar zoals in alle (bedrijfs-) processen zijn uw medewerkers ook in dit opzicht het meest waardevolle wat uw bedrijf of organisatie bezit. Hoe krijgt u hen zover dat ze elke avond om vijf uur de laptop in een kast opbergen? (‘Dat doen we al jaren niet, waarom nu opeens wel?’)

Vaak zet ik trainingen bewustwording in. Ik richt mij daarbij op de hele organisatie: van de Raad van Bestuur tot de mensen op de werkvloer. Want mensen bewust maken van waar ze mee bezig zijn en hen meekrijgen in veranderingen: dat vind ik het allerleukste van mijn werk. Ik vind het heerlijk om een groep medewerkers van een bedrijf of organisatie uit te dagen: ‘Hoe gaan jullie om met gevoelige informatie? Noem eens voorbeelden? Wat gaat er volgens jullie goed? En wat zou er beter kunnen? Wat zouden maatregelen betekenen voor jouw eigen werk en je werkplezier?’

INFOSECURA WERKT SAMEN MET

REFERENTIES

Neem contact op

5 + 4 =

Wilhelmina Druckerstraat 42
5803 AS Venray
+31 6 41 84 48 96
ton.aben@infosecura.com